Kundreferenser

KUNDREFERENSER

Jag har en gård med köttdjur och har nyligen börjat använda homeopatisk behandling, även om jag till en början var lite skeptisk. Med Annikas hjälp har vi behandlat en kalv, som efter födseln hade problem med bakbenen. Han gick på bakhasorna vilket såg riktigt illa ut. Efter tre dagars behandling gick han normalt. Har också fått hjälp med en svår kalvning och en halt tjur som nu är helt återställd.
Vi har en fantastisk veterinär här, men har insett att homeopati är ett viktigt komplement på gården. Vi är tacksamma för all hjälp och hoppas på fortsatt bra samarbete.

Kent Andersson

Näs Gård, Orust


2022-06-30

Räddat hund och höns

Jag har vid flera tillfällen anlitat Djurens Homeopat och kan rekommendera starkt.
Annika räddade livet på min nya hönsflock efter att fler och fler höns oförklarligt fick krämpor och dog, utan att veterinären kunde göra något. Sannolikt Mareks förlamning. Annika satte in homeopatmedel och resten överlevde och har inte varit sjuka sen dess.


Min hund fick cancer. Jag anlitade Annika som satte in medel. Efter två veckor ramlade en cancerknöl av! Cancerns utveckling saktade ner och hunden blev starkare. hittills har han levt åtta månader längre än veterinären trodde. Han är gammal, men mår bra.


Jag rekommenderar Djurens Homeopat så mycket jag bara kan. Vänta inte, gå med en gång.

Minna Vadsager och Charlie

2024-02-01

Min erfarenhet av Bowentekniken

Under hösten 2018 var jag i dåligt skick både psykiskt och fysiskt. Jag närmade mig ett utmattningsstadium, hade problem med överproduktion av gallsalter i tarmarna och hade artros i händer och tår. 

Av en slump upptäckte jag Homeopaterna på St.  Hellevigsgatan i Uddevalla. Jag gick förbi lokalen en dag och stannade utanför skyltfönstret. Där kunde jag läsa om Bowentekniken. Det stod bland annat att Bowen kan avhjälpa stressrelaterade åkommor, matsmältningsproblem och smärtor i rörelseapparaten.


Jag tänkte inom mig att det lät för bra för att vara sant, men tänkte samtidigt att det gör ju ingenting att prova. Så en dag strax före jul 2018 klev jag med viss oro in i Annika Petréns behandlingsrum.


Det visade sig att min oro var obefogad. Annika var lugn, sansad och förtroendeingivande. Hon intervjuade mig, för att ringa in min problematik. Det var lätt att prata om de kroppsliga problemen, men svårare med de själsliga. Annika var dock duktig på att läsa mellan raderna, så hon gav mig kloka råd som i förbifarten. Därefter fick jag lägga mig på en massagebrits med filtar över mig. Annika började massera med nästan fjäderlätta rörelser. Det var mycket avslappnande och rogivande.

Efter den första gången släppte åratal av spänningar, så jag sov väldigt mycket veckan därefter. Mycket vatten drack jag också.


Jag blev långsamt bättre och efter sex gånger kände jag mig färdigbehandlad.


Nu våren 2020 har jag bara ibland problem med mina tummar, men det går över efter någon dag. Jag känner mig lugn och harmonisk och magen är i stort sett problemfri.


Jag vill verkligen rekommendera denna mjuka, frigörande teknik, som ger läkning både för kropp och själ.

Marianne Toftebjörk

2020-03-20

Vill du lämna en egen referens?

Jag vill gärna veta hur din upplevelse med mig har varit, så

varmt välkommen att skriva några rader om din erfarenhet.


Tusen tack om du vill delta!


Kontakt >>