Om

OM MIG


Jag valde för länge sedan att ägna mig åt hälsa och välmående för både människor och djur och därför har stället där jag bor, med det ursprungliga ensamma lilla torpet, successivt förändrats för att skapa plats för den typen av verksamhet. Nu finns här mottagning, utrymme för möten i grupp, övernattning, hundpensionat i liten skala och massor med läkande natur inpå knuten.


Jag bor alltså på landet där det är lugnt, tyst och riktigt mörkt om natten. Där en stjärnhimmel är lysande stark och en fullmåne ersätter utomhusbelysning. Det är fantastiskt att få bo så, med mycket vilda djur omkring och gott
om plats för de djur som bor här. 


En hel del tid ägnas också åt att förstå hur man som individ förhåller sig till jordens- och människans evolution och hur man bäst rör sig igenom det obekväma och jobbiga som uppstår i detta. Ett ämne där det finns massor att prata om och dela med varandra, och var kan man göra det bättre än omgiven av den fria naturen.

Djurhomeopat sedan 2006

Att utbilda mig till djurhomeopat är det bästa beslut jag fattat. Men vägen till homeopatin var krokig och startade när jag väl insett att jag på heltid måste ägna mig åt det jag egentligen brinner för, nämligen djuren. Men vad jag inte funderade så mycket på i början var alla hussar och mattar som ju alltid finns med i sammanhanget och som ju har så stor betydelse för djuren de lever med.  Så efter några år breddades vägen och ledde vidare till utbildning och examen i klassisk homeopati även för människor.

Hundar

Hundar är ju fantastiska varelser, så otroligt anpassnings-bara och fulla av vänlighet och kärlek. Och därför har ju vi liksom en skyldighet att försöka leva upp till och förtjäna det förtroende de ger oss. Jag vill gärna  dela med mig av det tankesätt som har hjälpt mig att skapa en harmonisk relation med mina fyrbenta vänner.  T.ex. hur man kommunicerar med sin hund på ett sätt som stärker relationen och skapar en glädjefylld tillvaro tillsammans.


Vänskap och frihet framför foglighet och lydnad!

Kvalifikationer


Klassisk djurhomoepat (Arcanum, Skandinaviska Institutet för Integrerad Medicin.)

Klassisk homeopat (Arcanum, Skandinaviska Institutet för Integrerad Medicin)

Homeopathy post graduate, 3-years (Jeremy Sherr, Dynamis School of Advanced Homeopathic Studies)

Irisdiagnostik (Ellen Tart Jensen, Phd, (Bernard Jensen International)

CEASE Therapy (Bert Breuker)

The Endocrine System, Hormones and Homeopathy (Hillary Dorian, England)

Bowel Nosodes and Homeopathy (Hilary Dorian, England)

Vaccines and homeoprophylax (Kate Birch, USA)

Kinesiologi - Manuell muskeltestning (Gunnar Friberg)

Seminarier internationella homeopater/läkare/veterinär: Fredric Schroyens, Belgien, Alfons Geuken, Belgien

Seminarier med holistiska veterinärer: Lisbeth Ellinger, Holland.


Bowenterapeut (ECBS,  European Collage of Bowen Studies)

MSTR - McLoughlin Scar Tissue Release Technique (Akademin för Bowenterapi, Hälsomedveten)


Hypoxiterapi (Boris Aranovich)


Internationell hundtränare (Turid Rugaas - International  Dogtrainer Education)

Medlem i Pet Dog Trainers of Europe