Aktuellt

AKTUELLT

HUND OCH MÄNNISKA TILLSAMMANS


Två dagar - en övernattning

Aktivitets- och problemlösardagar

Under dessa dagar är det 100% fokus på dig och hunden! Vi ägnar vi oss åt problemlösning, utveckling och du kommer få support och verktyg för att relationen med din hund ska bli fördjupad. Men vi ska inte bara lösa problem, utan också göra massor med saker som hundar tycker är roligt. T.ex. nosövningar, som att spåra (vilt eller person), lära sig att urskilja en specifik doft,  klättra i berg, gå härliga skogspromenader, leta saker eller människor, titta på höns, leka i bollhav med mera.

Övernattning i egen stuga med möjlighet till helpension.

På kvällen äter de som vill en gemensam middag som jag (eller vi) lagar, utbyter tankar, berättar historier, pratar om livet och umgås. Kanske sitter vi ute vid elden om det är säsong och väder.


Övernattning sker i en stuga med fyra bäddar, en dubbelsäng och två enkelsängar. Så max 4 deltagare. Och då är det förstås en fördel om två av dessa är ett par eller nära vänner och kan tänka sig att dela säng.

I tillägg kan även andra aktiviteter ingå i vistelsen, allt efter önskemål.

Till exempel homeopatisk konsultation eller Bowenbehandling, för dig, hunden, eller kanske båda.


Måste bokas i förväg så det kan planeras in.

SAMTALSGRUPP

2024-03-21

Världen har blivit galen!

Hur förhåller man sig till sig själv och andra i tider när det känns som att man själv håller på att bli galen.


Jorden och människan genomgår nu ett massivt skifte. Och det är tufft att stå mitt i allt som händer  just nu. Så hur gör man för att klara det? Finns det någon mening med allt som sker? Och framför allt, hur gör man för att ta hand om allt som uppstår inom en själv? Detta är frågor som många ställer sig nu. Jag vet också att många känner sig ensamma i sina upplevelser och kanske har man t.o.m. förlorat vänner och familj på grund av att man ser världen med olika ögon. Det kan kännas som att både världen och man själv har blivit galen och då är det skönt att dela sina tankar med någon. I den här gruppen pratar vi om allt som händer inom oss och du kommer att få verktyg för att lättare hantera det.


Gruppen har inte startat än, men anmäl ditt intresse om det känns rätt för dig, så drar vi igång så fort vi har en lagom grupp.

Välkommen att höra av dig om något av detta är för dig