Mer om djur

HOMEOPATI


Både akuta och kroniska besvär botas milt och effektivt. Fysiska åkommor, såväl som psykiska, känslomässiga och mentala problem behandlas, hos både människor och djur.

BOWEN


En mild och väldigt effektiv behandling vid smärtor, snedställningar, akuta skador.

Mjuka rörelser, helt utan manipulationer.

Smärtfri!

ÄRRVÄVNAD


Ärr efter operationer och skador kan skapa rörelse-begränsningar och  kvar-bliven smärta, känslobortfall, domningar, pirrningar etc. 

På ett smärtfritt sätt kan
man åtgärda det!

KORT OM KOST

Vad ska hundar och katter egentligen äta?

Torrfoder är ofta en källa till många problem. Men det finns ju så många alternativ idag och det är lätt att få tag i bra hundmat!

HUND- & ÄGARSUPPORT


Du kan få hjälp med utredning, rådgivning och privatträning. Vi har också träffar där vi fokuserar på ägare och hund tillsammans, med fokus på samvaro och individuell problemlösning.

HUNDPENSIONAT


Här tar vi emot hundar i liten skala. De bor i huset med våra övriga hundar.  På nyår tar vi emot skotträdda hundar och dess ägare, då det är tyst, lugnt och skönt här. 

VACCINATION


Har du funderingar kring hundens vaccinationer?

Välkommen att boka ett samtal och få reda på vad vetenskapen har kommit fram till och vad som kan vara bäst för din hund.


FÄSTINGAR


Vad finns det för alternativ till fästingmedel som är ofarligt för djuren? Konventionell fästingbekämpning ger ofta biverkningar, ibland allvarliga sådana.  Men enkla metoder funkar ofta väldigt bra.

TILLSAMMANS 


Vill du spendera två dagar tillsammans med din hund? Vi ägnar oss åt individuell problem-lösning, samarbete och trevligt umgänge. Roliga aktiviteter för både hundar och människor!

Här kan du hitta Haqihanas selar.

Perfekt passform tack vare inställning på fem punkter.


Extra långa selar

För vinthundar och andra raser med lång rygg.


Dubbla bröstband

För t.ex. smarta hundar som lätt tar sig ur en sele

Varför sele är att föredra

Se vad som händer i hundens kropp